Header Information
image
image

Ontgrendel innerlijke rust: begrijp aura-lifters en entiteit verwijdering.

image
image

ONTDEK HOE AURA-LIFTERS JE LEVEN KAN TRANSFORMEREN


Wat zijn aura lifters en hoe herken je ze? Wat zijn de gevolgen? Heb je ooit het gevoel gehad dat je jezelf hebt verloren? Ervaar je constante rusteloosheid, spanning of vermoeidheid?

Voorbeelden van langdurige aanwezigheid van Aura lifters zijn onder andere:

 • Stemmingswisselingen en gedrag dat doet denken aan borderline- of bipolaire stoornissen.
 • Psychoses en hallucinaties.
 • Extreme stemmingswisselingen, van depressief tot manies depressief
 • Of gewoon aanhoudende psychische klachten.
 • Fysieke klachten zoals nek-, schouder-, onderrugpijn, of zelfs spierziekten.
 • Je hebt de wens om dingen aan te pakken, maar iets van binnen zegt steeds: 'Je kunt het niet, het is te moeilijk voor je, niemand zit op je te wachten.' Dit maakt je ontmoedigd en je weet niet hoe je eraan moet beginnen, wat vaak leidt tot onvoltooide taken.

image

Aura lifters zijn overleden zielen die nog niet zijn overgegaan naar het licht. Ze hechten zich aan individuen met een open energetisch veld, een open aura, of mensen met een lage energie en een zwakke gronding.

Hoe komen Aura lifters in jouw energieveld terecht?

 • Mensen die traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt, kunnen 'openstaan' voor Aura lifters. Dit wordt vaak gediagnosticeerd als 'borderline'.
 • Trauma kan gaten in je aura creëren, waardoor Aura lifters toegang kunnen krijgen, zich in je aura kunnen nestelen, dieper in je energiesysteem kunnen doordringen en meer controle over je kunnen krijgen. Veel mensen dragen Aura lifters met zich mee zonder zich hiervan bewust te zijn.
 • Mensen die ernstige burn-out ervaren, bieden Aura lifters ook de kans om zich aan hen vast te klampen. Wanneer al je energie is uitgeput, staat je aura wijd open. Het beschermende schild om je heen verdwijnt door stress en zelfverwaarlozing.
 • Hooggevoelige individuen hebben vaak moeite met Aura lifters omdat hun aura vaak wijd open staat.
 • Mensen die zich als kinderen niet begrepen voelden of een moeilijke jeugd hebben gehad, zijn ook vatbaar voor Aura lifters.

In ernstige gevallen begrijpt niemand je. Soms begrijp je zelfs jezelf niet! Je doet onbewust dingen waar je later spijt van krijgt.

Nadat Aura lifters zijn verwijderd, keert het bewustzijn terug over wat er is gebeurd en hoeveel impact dit heeft gehad op jouw leven en dat van anderen om je heen. Het is jammer dat hier zo weinig bewustzijn over is, omdat veel mensen innerlijke rust zouden kunnen vinden, zowel innerlijk als uiterlijk.

"In het Boeddhisme is hier veel meer bekend over." Ik heb al veel mensen geholpen bij het verwijderen van hun Aura lifters Energieën . Vaak ervaren ze na slechts één sessie aanzienlijke veranderingen in hun leven. Het verschil is vaak merkbaar na de eerste sessie wanneer de Aura Lifters verwijderd zijn. Het is echter essentieel om aan jezelf te blijven werken, anders bestaat het risico dat ze na verloop van tijd terugkeren.In de complexe wereld van aura reiniging en entiteiten verwijdering is Pieter Visser een naam die opvalt. Zijn expertise gaat veel verder dan theoretische kennis; het is geworteld in diepgaand begrip en bewezen resultaten. Pieter begon zijn reis met één doel voor ogen: mensen helpen. Zijn toewijding aan anderen heeft hem geleid naar verschillende disciplines, maar aura reiniging en entiteiten verwijdering zijn zijn specialiteiten. Wat maakt hem de aangewezen persoon voor deze taak?

Ten eerste, zijn diepe empathie. Pieter begrijpt dat dit meer is dan alleen energie verwijderen; het gaat om spirituele transformatie. Zijn intuïtie en ervaring stellen hem in staat om zijn cliënten op een uniek niveau te begrijpen.

Ten tweede, bewezen resultaten. Velen hebben buitengewone veranderingen ervaren onder Pieter's begeleiding. Zijn vermogen om Aura lifters te verwijderen en innerlijke rust te herstellen is opmerkelijk. Maar wat hem echt onderscheidt, is zijn menselijkheid. Hij ziet niet alleen de energie; hij ziet de persoon erachter. Als je op zoek bent naar begeleiding in aura reiniging en entiteiten verwijdering, weet dan dat Pieter niet alleen een expert is, maar ook een vriendelijke metgezel op je reis naar innerlijke vrede en genezing.

Psychic Medium

"Unlocking Mysteries of the Mind and Beyond"

Burnout Coaching

"Reignite Your Life's Spark"

Mindset

"Empower Your Mind for Success"

Reiki Healing

""Harmony, Healing, and Inner Peace""